Fractionele Laser therapie

Deze methode werkt echt totaal anders als alle andere bestaande technieken.

Fractional Laser Therapie

De Fractional laser therapie is een in 2007 geintroduceerde behandeling van de huid waarbij met een bijzonder effectieve lasertechniek de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid tot 1 mm diepte geheel wordt vernieuwd. De behandeling is zeer patiëntvriendelijk, heeft nauwelijks bijwerkingen en de resultaten zijn verbluffend.

De Fractional Laser therapie is een revolutionaire manier om de huid te vernieuwen.

Lees meer

De Behandeling

Wat gebeurt er?

Met Fractional Laser worden er als het ware microscopische gaatjes in de te behandelen huid gemaakt. Van daaruit wordt er nieuwe huid opgebouwd. Er worden wel 200-300 lasershotjes per vierkante centimeter gegeven, waardoor deze methode bijzonder effectief is.  Ieder lasershotje is ongeveer 0,1 mm in doorsnee. De opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid tot 1 mm diepte wordt geheel vernieuwd. Met iedere behandeling wordt zo 30-40% van het behandelde huidgebied vernieuwd.

Lees meer

De Fractional lasertherapie is geschikt voor

  • Huidvernieuwing
  • Diepe Rimpels
  • Acné en littekens
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Striae
  • Licht – en zonbeschadigde huid

Naast het gezicht, kunnen ook de hals, het decolleté en de handruggen behandeld worden.

Lees meer

Na de behandeling

Bij een behandeling met de fractional laser wordt gebruik gemaakt van een verdovingscrème. Door de koeling is de behandeling goed te verdragen. Een behandeling van het hele gezicht duurt ca. 30 minuten. Na de behandeling is de huid rood en gezwollen en voelt warm aan. In het behandelde gebied vormen zich kleine korstjes waardoor de huid enigszins onregelmatig aanvoelt. De zwelling verdwijnt meestal na vier tot vijf dagen, de roodheid houdt vaak wat langer aan. De korstjes verdwijnen gewoonlijk binnen enkele dagen, maar dit kan afhankelijk van de behandeldiepte tot circa zeven dagen duren. Na de behandeling mag u de huid zes weken niet blootstellen aan de zon. Wij raden u aan een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken. Direct na de behandeling krijgt u ook een afspraak voor een controlebezoek.

Het Resultaat

Wat kunt u verwachten?

Deze lasermethode zorgt voor een zeer effectieve huidverbetering en maakt uw huid weer veerkrachtiger en voller. Al na één behandeling ziet de huid er frisser, egaler en strakker uit.

Bij geringe huiddegeneratie volstaat 1 behandeling. In ernstige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Dit wordt uiteraard bij de intake met u besproken.

Lees meer

Contact opnemen

“!Een niet-chirurgische alternatief! voor het liften of effen maken van de huid. Ultraformer HIFU Ultrasound werkt tot 70% beter dan andere ultrasound machines.”