Step Peel concept

Bestaat er een peeling voor elk huid type, een sterk verfrissend effect met peeling.

Peeling

Met het ouder worden gaat onder andere als gevolge van UV-straling, hormonale veranderingen, roken, stress, dieet en een afnemende doorbloeding, de kwaliteit van de huid achteruit. De huid verliest daardoor in de loop van de jaren haar gezonde, stralende en vlekkeloze uiterlijk. Daarnaast hebben veel mensen last van een droge, vale en/of slappe huid.

De wens voor een gezonde, stralende en vlekkeloze huid neemt steeds meer toe.  Een peeling heeft vooral een sterk verfrissend effect en is geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen. Met een peeling wordt uw huid gevoed en krijgt zij een boost om op een natuurlijke wijze te herstellen én weer te stralen.

Lees meer

De wens voor een gezonde, stralende en vlekkeloze huid neemt steeds meer toe.  Een peeling heeft vooral een sterk verfrissend effect en is geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen. Met een peeling wordt uw huid gevoed en krijgt zij een boost om op een natuurlijke wijze te herstellen én weer te stralen.

Welke peeling voor uw huid het best geschikt is, hangt af van uw huidtype. Bij een eerste afspraak wordt uw huid beoordeeld én besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Nadat uw huid hersteld is, ziet ze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit.

aNewSkin biedt een aantal peelings:

  • EASY TCA
  • EASY PHYTIC SOLUTION
  • COMBINATIE-BEHANDELINGEN

Lees meer

Peeling is uitstekend voor:

  • verzachten van oppervlakkige rimpels en lijntjes
  • behandeling van acné littekens
  • verwijderen/verminderen van pigmentvlekken
  • herstel van lichte huidbeschadigingen
  • verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën

De behandeling:

Wanneer de peeling wordt aangebracht voelt u een warmte en kan de huid een beetje gaan prikken. Dit word na een tijdje minder en uiteindelijk gaat de tinteling weg. Het kan een paar uur na de behandeling terug komen, maar dit wordt bijna niet ervaren. Deze peeling is erg mild en geschikt voor vele huidtypes zonder veel voorbereiding. De eerste 2 dagen na de behandeling voelt de huid wat strak en de dagen erna word de huid schilferig op de behandelzone. Dit is de oude huid die er af valt. De huid moet wel ondersteund worden door crèmes die u na advies van ons mee krijgt. Wanneer u de huid goed na-verzorgd kunt u alle dagelijkse activiteiten doen. Er zijn rond de 4 – 6 behandelingen nodig, dit scheelt per patiënt. Voor sommige gezichtszones kan aangeraden worden om verschillende vormen van peeling te combineren, om zo een ultiem resultaat te bereiken.  Dit word allemaal helder gemaakt wanneer u een afspraak maakt.

Lees meer

Na de behandeling:

Het beste is om de huid de eerste weken niet bloot te stellen aan de zon. Dit kan leiden tot ongewenste pigmentatie doordat UV-stralen makkelijker door de opperhuid komen bij een net behandelde plek.  Hierna wordt er aangeraden om de huid met een goede zonnebrand met een zeer hoge factor te beschermen. Daarnaast mag u na de behandeling, de crème die u van ons krijgt opgebracht de eerste dag er niet afhalen, zodat het product goed in kan werken. Een dag voor de behandeling is het beter om de huid niet diep te reinigen.

Lees meer

Kan de huid negatief reageren op de behandeling?

Er kunnen zijeffecten zijn, hierbij kunt u denken aan allergische reacties of een infectie. Om zulke gevolgen te voorkomen, laten wij een vragenlijst invullen waardoor we een indicatie hebben of er een risico is op negatieve reactie op een van de producten. Dit gebeurt overigens zelden. Ook zijn infecties zeldzaam gezien de hygiënische voorzorgsmaatregelen.   Er kan sprake zijn van littekenvorming, daarom mag er bij mogelijke korstvorming na een behandeling nooit ‘gepulkt’ worden aan de korst. Zolang u dit niet doet, is littekenvorming vrijwel niet voorkomend.

Contact opnemen

“Bestaat er een PEELING voor elk huid type”.