Wil jij graag wat doen aan de (fijne) lijntjes en rimpels in jouw gezicht en zou je er graag weer uitzien zoals 10 jaar geleden? Met plastische chirurgie is tegenwoordig genoeg mogelijk, maar wij begrijpen het als je dat een spannende en risicovolle ingreep in je gezicht vindt. Gelukkig kun je ook kiezen voor facelift zonder operatie: de HIFU facelift. De HIFU behandeling is een niet-chirurgische behandeling om de huid optimaal te liften. Het is een complete behandeling die jouw hals, gezicht en decolleté aanpakt. Het geheim achter deze behandeling is de techniek om de eigen regeneratie reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften. Spreekt dit jou aan? We leren je graag meer over de facelift zonder operatie van aNewSkin

Hoe werkt de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten al zichtbaar. Wat er gebeurt tijdens de HIFU therapie is dat er via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid worden afgegeven. De energiepulsen van de HIFU behandeling ‘raken’ hierbij drie lagen in de huid: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Het weefsel in deze lagen wordt verwarmt met thermische energie die compleet veilig is. Het effect hiervan is dat de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt zo langzaam gelift en een langdurige effect ontstaat. aNewSkin garandeert dat deze HIFU behandeling het huidoppervlak niet beschadigd. Het resultaat enkele maanden na de behandeling is een verbeterde huidconditie en een strakkere huid met een verjongend en fris aspect is duidelijk zichtbaar.

De te behandelen zones

Met de HIFU facelift zonder operatie kunnen we de volgende zones goed behandelen:

  • Kin/ kaaklijn
  • Kraaienpootjes
  • Hals
  • Decolleté
  • Wenkbrauwen/ Oogleden
  • Wangen en voorhoofd

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. Ultraformer HIFU is een goed alternatief voor chirurgische lifting.

Maak een afspraak

aNewSkin is een huidkliniek waar jij met diverse behandelingen naar wens geholpen wordt met verjonging en verbetering van de huid als doel. Bij interesse in een facelift zonder operatie zit je bij aNewSkin absoluut goed. Wij werken voor de HIFU facelift met apparatuur van een zeer hoge kwaliteit, waar tot nu toe in geen enkele andere kliniek nog mee gewerkt wordt. Om een afspraak te maken voor één van onze behandelingen kun je contact met ons opnemen. Bij vragen mag je ook altijd mailen naar [email protected] of bellen naar (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707. aNewSkin helpt jou graag aan een jongere en frissere huid!