aNewSkin gastenboek

Mooie en elastische veranderingen beginnen direct na één enkele Ultraformer HIFU facelift behandeling van 20 – 40 minuten. U lijkt 10 jaar jonger.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

aNewSkin
Average rating:  
 9 reviews
by Ergin on aNewSkin

Ich war heute da erneut zur Hifu-Behandlung.
Die Prozedur war für mich als schmerzempfindliche Person nicht gerade angenehm aber wer schön sein will, muss eben leiden.
Sie hat jedoch immer wieder nachgefragt ob es mir gut geht, hat sich viel Zeit genommen und immer wieder Pausen eingelegt.
Man fühlt sich dort wohl und die Preise sind auch ok.
Vielen Dank nochmal

by Lies on aNewSkin

Vandaag kreeg ik een behandeling met de Fractioneel laser. Opvallend hoe precies en secuur Luding werkt. Luding kwam op mij over als zeer kundig en professioneel. En daarnaast uiterst vriendelijk!

by αℓιиα on aNewSkin

Geweldige lieve vrouw , geweldig geholpen. Nu 1 week geleden en merk al verschil! Super blij!

by Egbert on aNewSkin

Na de behandeling is mijn gezicht duidelijk mooier geworden. Andere mensen vroegen aan mij wat ik gedaan heb, Beter compliment is niet mogelijk.

by Kate Roberts on aNewSkin

I am fascinated with the treatment and even more with the result, very professional and accessible I live in London and here a treatment like that would cost more than 3.500 pounds, my skin looks amazing, I highly recommend it and Ludwing is a great profesional in this area

by Anita on aNewSkin

I tested the Ultraformer HIFU to get in shape after pregnancy. It works very well! I lost 6 cm around the stomach area.

by Angel on aNewSkin

Ik ben ZEER tevreden met de HIFU behandeling die mevrouw Luding vandaag uitgevoerd heeft. Naar mate ik ouder word, was het mij opgevallen dat de volume in mijn wangen, hals en onder mijn ogen verminderde waardoor de huid verslapte. Ik kan niet geloven, dat ik alna 1 behandeling meer dan 80% verschil kon zien in mijn wangen, onder de ogen en aan mijn hals. Deze zullen alleen maar sterk verbeteren in de aankomende maanden. Het resultaat blijft 18 maanden zichtbaar. Ik zelf ben geen fan van botox en dat soort zaken, ook is het botox effect al naar een paar maanden verdwenen. HIFU assisteert het bindweefsel om op een natuurlijke wijze Collageen aan te maken, dat doen fillers niet. Het is echt een aanrader. Ook was mevrouw Luding erg professioneel, via haar dimploma's heb ik vernomen dat zij al langer dan 20 jaar in het vak is. Aub doe je onderzoek voordat je je geld uitgeeft aan een HIFU behandeling, want er zijn zoveel namaak machibes in de omloop! Geloof mij maar, dat heb ik zelf ook meegemaakt via Fou Lou Shou die via Groupon goedkope aanbiedingen biedt terwijl het een speelgoed machine is uit China. Tijdens zijn behandeling voelde ik totaal niets, ook zag je geen beweging van nrs etc op zijn beeldscherm machine. Mevrouw Luding werkt met de ORGINELE machine afkomstig uit Monaco. Verricht je eigen onderzoek, want ik verdien niet op dit berichtje. Ik ben gewoon heel enthousiast en deel dit graag met u! Over 3 maanden leg ik een vervolg bezoek aan 'a New Skin'. Mevrouw Luding zal dan alle voor en na fotoos nogmaals met mij doornemen en het toepassen van touch ups. Gelood mij, het was de moeite WAARD! : )

by Angel on aNewSkin

Een verschrikkelijke lieve en professionele Vrouw! Kwaliteit staat hoog in het Vaandel bij mevrouw Luding!

by Dianne on aNewSkin

Zo blij en heel tevreden met mijn behandelingen!

En wat ook heel belangrijk is, een hele lieve vrouw die goed na je wensen

Luistert.

Zeker een aanrader!

“Mooie en elastische veranderingen beginnen direct na één enkele Ultraformer HIFU facelift behandeling van 20 – 40 minuten. U lijkt 10 jaar jonger.”