Wil jij graag een meer elastische huid die strakker is, jonger oogt en minder lijntjes en rimpels vertoont? aNewSkin kan jou helpen die wens te verwezenlijken. Hoe? Met een Ultraformer HIFU behandeling voor het gezicht. De HIFU behandeling (gezicht) is een uiterst technische behandeling die uitgevoerd wordt met zeer geavanceerde apparatuur. Nergens anders in Nederland werken specialisten met deze apparatuur. Bijna geheel pijnloos en zonder het gebruik van naalden krijg jij het mooie effect van botox: er tot wel 10 jaar jonger uitzien! De HIFU gezichtsbehandeling is een goed alternatief voor een echte facelift, je huid is na de behandeling namelijk net zo goed strakker en het effect is ruim een jaar zichtbaar.

Wat is een HIFU behandeling?

De HIFU behandeling is een niet-chirurgische behandeling om jouw huid optimaal te liften. Al vanaf de eerste behandeling van 20-40 minuten zie je een wezenlijk verschil en vervolgbehandelingen zijn in principe niet nodig dankzij de geavanceerde techniek achter deze behandeling. De eigen regeneratie reactie van het lichaam zorgt ervoor dat jouw huid wordt gelift. Tijdens de HIFU behandeling voor het gezicht zetten we dit proces in gang met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU), wat als het ware energiepulsen zijn middels ultrageluid. De HIFU behandeling voor het gezicht is een complete behandeling die jouw hals, gezicht en decolleté aanpakt.

Wat kan ik verwachten van de HIFU behandeling (gezicht)?

Je mag allereerst verwachten dat je na slechts één behandeling van 20-40 minuten al zichtbare verschillen ziet, zonder hersteltijd. Je ziet dus direct resultaat na een vrijwel pijnloze behandeling. Wat je wel kan voelen, zijn lichte schokjes van de energiepulsen die in de diepere lagen van de huid worden afgegeven middels onze geavanceerde apparatuur. De energiepulsen van de HIFU behandeling ‘raken’ drie lagen in de huid: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Het weefsel in deze lagen wordt verwarmt met thermische energie die compleet veilig is. Het effect hiervan is dat de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt zo langzaam gelift en een langdurige effect ontstaat.

aNewSkin garandeert dat de HIFU behandeling het huidoppervlak niet beschadigd. Enkele maanden na de behandeling is het resultaat een strakkere huid met een verjongend en fris aspect en een verbeterde huidconditie is duidelijk zichtbaar.

De HIFU behandeling (gezicht) boeken

Ben je geïnteresseerd in de Ultraformer HIFU behandeling voor het gezicht van aNewSkin en wil je zelf graag deze behandeling ondergaan? Neem dan zeker contact met ons op. We hebben al velen klanten vóór jou erg blij gemaakt met het verbluffende resultaat van deze behandeling. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707.