Overweeg jij een facelift om er een aantal jaren jonger uit te zien? Kies dan voor de HIFU facelift. Al vanaf de eerste behandeling van 20-40 minuten zie je een wezenlijk verschil en vervolgbehandelingen zijn eigenlijk niet per se nodig. De HIFU facelift behandeling doet namelijk een beroep op jouw eigen vernieuwende huidcellen en zo zie jij er drie maanden na de behandeling nog beter uit dan je deed direct na de HIFU facelift! Je huid maakt zichzelf strakker, oogt jonger, vertoont aanzienlijk minder lijntjes en rimpels en zal gladder zijn, wat erin resulteert dat je wel 10 jaar jonger lijkt! Je kunt voor de HIFU facelift terecht bij aNewSkin in Groesbeek, nabij Nijmegen.

De HIFU facelift behandeling

De HIFU behandeling is een niet-chirurgische behandeling om jouw huid optimaal te liften. Het is een complete behandeling die jouw hals, gezicht en decolleté aanpakt. Het geheim achter deze behandeling is de techniek om de eigen regeneratie reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten al zichtbaar. Tijdens de HIFU therapie worden energiepulsen met gericht ultrageluid in de diepere lagen van de huid afgegeven. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de diepere lagen, waaronder de laag waarop een chirurgische facelift werkt, worden geraakt en geactiveerd om nieuw collageen aan te maken. Het weefsel in deze lagen wordt verwarmt met thermische energie die compleet veilig is.

aNewSkin garandeert dat deze HIFU behandeling het huidoppervlak niet beschadigd. Het resultaat enkele maanden na de behandeling is een verbeterde huidconditie en een strakkere huid met een verjongend en fris aspect is duidelijk zichtbaar.

De HIFU behandeling is echt een vriendelijk alternatief op de chirurgische facelift. Bij een facelift wordt er huid weggehaald en daarna wordt alles strak getrokken achter de oren. HIFU heeft hetzelfde effect, alleen behoud je gegarandeerd je eigen mimiek en het effect van een strakke huid is vrijwel hetzelfde als bij de klassieke facelift.

Meer voordelen van de HIFU facelift:

  • Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen;
  • Slechts één behandeling nodig;
  • Zonder operatie, extreme pijn en hersteltijd;
  • Heeft een langdurig resultaat;
  • Levert ultrasound energie op precies de juiste diepte en tot in de diepste huidlagen;
  • Geen beschadiging aan je huidoppervlakte;
  • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Neem contact op

Bij interesse in de HIFU facelift van aNewSkin kun je contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per mail ([email protected]) en je kunt ons bellen op (+31) 6 2030 6759 of (+31) 24 397 3707. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we leggen je graag uit hoe het werkt en wat jouw opties zijn bij specifieke wensen.