HIFU facelift therapie

Huidkliniek aNewSkin is ervan overtuigd dat je zo mooi bent als je je voelt. Maar als jij niet lekker in je vel zit omdat jij je dagelijks ergert aan iets op jouw gezicht of aan jouw lichaam als je in de spiegel kijkt, dan word je daar niet gelukkig van. Iedereen verdiend het om tevreden te zijn met zichzelf en naar zichzelf te kunnen kijken met een glimlach. Wij van aNewSkin helpen jou graag aan een frisse en jongere vertoning in het gezicht met HIFU facelift therapie. Deze therapie is niet-chirurgisch en heeft als doel jouw huid optimaal liften. Het is een complete behandeling die jouw hals, gezicht en decolleté aanpakt. Het geheim achter deze behandeling is de techniek om de eigen regeneratie reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften.

 

 

Hoe werkt het?

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten al zichtbaar. Wat er gebeurt tijdens de HIFU therapie is dat er via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid worden afgegeven. De energiepulsen van de HIFU behandeling ‘raken’ hierbij drie lagen in de huid: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Het weefsel in deze lagen wordt verwarmt met thermische energie die compleet veilig is. Het effect hiervan is dat de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt zo langzaam gelift en een langdurige effect ontstaat. aNewSkin garandeert dat deze HIFU behandeling het huidoppervlak niet beschadigd. Het resultaat enkele maanden na de behandeling is een verbeterde huidconditie en een strakkere huid met een verjongend en fris aspect is duidelijk zichtbaar.

 

De HIFU facelift therapie: veelgestelde vragen

Vanzelfsprekend zit je nog met vragen over deze HIFU facelift therapie. Daarom geven we hieronder antwoord op twee van de meest voorkomende vragen.

 

Wat kan ik verwachten na de behandeling? Na de HIFU facelift therapie kun je eigenlijk direct verder met je gewone dagelijkse bezigheden. Er is namelijk geen hersteltijd, omdat er niet gesneden of gespoten wordt en er wordt geen huidoppervlak beschadigd. Er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Het enige mogelijke is dat je huid er wat rood uit ziet na de HIFU facelift therapie, omdat we de verschillende huidlagen verwarmd hebben met ultrasound golven. Binnen enkele uren is de eventuele roodheid verdwenen. Enkele patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Is het een pijnlijke behandeling? In het kort: nee, de HIFU facelift therapie is niet zeer pijnlijk te noemen. Als de ultrasound energie wordt afgeleverd, zult u een lichte tot matige prikkeling voelen, maar over het algemeen wordt deze behandeling niet als pijnlijk ervaren. Dit kan uiteraard van persoon tot persoon verschillen.

 

Neem contact met ons op

Ben jij geïnteresseerd in wat aNewSkin voor jou kan betekenen en ben je al een tijdje op zoek naar een schoonheidssalon die jou kan helpen middels een huidverjongende therapie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor de HIFU facelift therapie. Neem gerust contact met ons op voor een (vrijblijvende) afspraak. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we leggen je graag uit hoe het werkt en wat jouw opties zijn bij specifieke wensen. aNewSkin is te bereiken via [email protected] en (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707.