Laserbehandeling

Heeft u problemen met uw huid en wilt u graag een laserbehandeling ondergaan? Zoek dan niet verder. Wij van aNew Skin helpen u graag en gaan voor het beste resultaat van uw huid. Ouder worden we allemaal; dat is iets prachtigs. Ook onze huid wordt ieder jaar ietsje ouder. U kunt hierdoor met de jaren steeds meer rimpels of onregelmatigheden krijgen. Daar is natuurlijk niets mis mee! Maar de tekenen van huidveroudering kunnen u wel onzeker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groefjes rond de mond of kraaienpootjes langs de ogen. Wilt u hier graag vanaf? Dan is onze vernieuwende laserbehandeling wellicht een geschikte methode voor u. Ook wanneer u bijvoorbeeld littekens wilt behandelen als gevolg van acne, kan een laserbehandeling van aNew Skin de oplossing zijn! Bent u benieuwd welke behandelingen wij nog meer aanbieden? Dan kunt u voor meer informatie terecht op de ‘Over mij’ pagina waar ons behandelend Esthetisch Specialist Ludig Coenen u meer vertelt over de huidkliniek aNew Skin.

 

Onze laserbehandeling

Bij aNew Skin werken we met een laserbehandeling genaamd de fractional laser therapie. Deze behandelmethode heeft in 2007 haar intrede op de markt gedaan en beschikt over een bijzonder effectieve lasertechniek. De opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid worden tot 1 mm in de diepte geheel vernieuwd. Een zeer patiëntvriendelijke behandelmethode die nauwelijks bijwerkingen geeft. Het allerbelangrijkste? Het resultaat is verbluffend! Uw huid wordt weer veerkrachtiger en voller. U ziet al na één behandeling resultaat. Uw huid is frisser, egaler én strakker!

Bij de behandeling zorgt de Fractional Laser ervoor dat er als het ware microscopische gaatjes in de te behandelen huid gemaakt worden. Vervolgens wordt er vanaf dit punt nieuwe huid gegenereerd. In totaal worden er zo’n 200 tot 300 lasershotjes per vierkante centimeter, ieder zo’n 0,1 millimeter in doorsnee, aangebracht, waardoor deze lasermethode buitengewoon effectief blijkt. Met behulp van deze vernieuwende lasermethode wordt de opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid tot 1 millimeter diepte in zijn totaliteit vernieuwd. Waarbij bij iedere behandeling ongeveer 30 tot 40% van het behandelde huidgebied geheel vernieuwd wordt.

 

Nazorg

Tijdens de laserbehandeling wordt er een verdovingscrème gebruikt. Dankzij de koelende werking van deze crème is de behandeling, van ongeveer 30 minuten, goed te doorstaan. Na de behandeling kunt u merken dat de huid rood en gezwollen is en warm aanvoelt. Ook ontstaan er in het behandelde huidgebied kleine korstjes waardoor de huid wat onregelmatig kan aanvoelen. Na vier tot vijf dagen is normaliter te merken dat de zwelling afneemt, hoewel de roodheid nog iets langer zichtbaar blijft. Wij adviseren u om niet aan de huid te komen zodat deze voldoende de tijd krijgt om te helen. De korstjes zullen dan, afhankelijk van de behandeldiepte, binnen een paar dagen (tot uiterlijk 7 dagen) verdwijnen. Daarnaast is het van groot belang dat u uw huid tot zeker 6 weken na de laserbehandeling niet blootstelt aan de zon en deze goed in te smeren met een zonnebrandcréme met een hoge SPF-factor, voor de beste bescherming van uw huid. Een goede nazorg heeft bij ons een hoge prioriteit. Daarom maken wij direct na de behandeling met de fractional laser een afspraak voor een controlebezoek.

 

Voor wie is de laserbehandeling?

Bent u benieuwd voor wie de laserbehandeling geschikt is? Wij vertellen het u graag! U kunt de laserbehandeling bij aNew Skin ondergaan wanneer u graag huidvernieuwing wilt. Het is een goede behandelmethode wanneer u bijvoorbeeld diepe rimpels heeft, acné of littekens, pigmentvlekken, grove poriën, striae en een licht- en zonbeschadigde huid. Naast dat u de laserbehandeling op het gezicht kunt toepassen, is ze ook geschikt voor de hals, het decolleté en de handruggen.

 

Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in een laserbehandeling bij aNew Skin? U bent van harte welkom in onze gespecialiseerde huidkliniek. Wij helpen u graag u huid te laten stralen. U kunt gerust een afspraak maken of contact met ons opnemen voor meer informatie of het beantwoorden van al uw vragen. Wat uw huidprobleem ook is, wij helpen u graag verder.

Bent u benieuwd naar hoe andere klanten onze behandelingen hebben ervaren, dan kunt u in ons gastenboek verschillende reacties lezen.