Laserbehandeling

Wilt u graag een laserbehandeling ondergaan? Zoek dan niet verder. Wij van A New Skin helpen u graag. Ouder worden we allemaal; dat is iets prachtigs. Ook onze huid wordt ieder jaar ietsje ouder. U kunt hierdoor met de jaren steeds meer rimpels of onregelmatigheden krijgen. Daar is niets mis mee! Maar het kan u wel onzeker maken. Denk aan groefjes rond de mond of kraaienpootjes langs de ogen. Wilt u hier graag vanaf? Dan is een laserbehandeling wellicht een geschikte methode voor u. Ook wanneer u bijvoorbeeld littekens wilt behandeling als gevolg van acne, kan een laserbehandeling van A New Skin de oplossing zijn!

Onze laserbehandeling

Bij A New Skin werken we met een laserbehandeling genaamd de fractional laser therapie. Deze behandelmethode heeft in 2007 haar intrede op de markt gedaan en beschikt over een bijzonder effectieve lasertechniek. De opperhuid en het bindweefsel in de lederhuid worden tot 1 mm in de diepte geheel vernieuwd. Een zeer patiëntvriendelijke behandelmethode die nauwelijks bijwerkingen geeft. Het allerbelangrijkste? Het resultaat is verbluffend! Uw huid wordt weer veerkrachtiger en voller. U ziet al na één behandeling resultaat. Uw huid is frisser, egaler én strakker!

Voor wie is de laserbehandeling?

Bent u benieuwd voor wie de laserbehandeling geschikt is? Wij vertellen het u graag! U kunt de laserbehandeling bij A New Skin ondergaan wanneer u graag huidvernieuwing wilt. Het is een goede behandelmethode wanneer u bijvoorbeeld diepe rimpels heeft, acné of littekens, pigmentvlekken, grove poriën, striae en een licht- en zonbeschadigde huid. Naast dat u de laserbehandeling op het gezicht kunt toepassen, is ze ook geschikt voor de hals, het decolleté en de handruggen.

Maak een afspraak!

Wilt u graag een laserbehandeling afnemen bij A New Skin? U bent van harte welkom. Maak gerust een afspraak. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Direct bellen: (+31) 6 2030 6759 Prijs aanvragen
Direct bellen: (+31) 6 2030 6759