Met ultrasound collageen aanmaken

Heb jij al eens gehoord van ultrasound therapie en dat je met ultrasound collageen kunt aanmaken? Tijdens de ultrasound behandeling van aNewSkin wordt met energiepulsen doorgedrongen tot de diepere huidlagen. Het geheim achter deze behandeling is de techniek om de eigen regeneratie reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften. In andere woorden: de ultrasound activeert jouw huid om op natuurlijke wijze harder collageen aan te maken. De lichaamseigen stof collageen zorgt er vervolgens voor dat het bindweefsel in jouw huid strakker bij elkaar gehouden wordt met als resultaat: een strakkere huid met minder rimpels en lijntjes!

Hoe werkt het?

De behandeling om met ultrasound collageen aan te maken, wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten al zichtbaar. Wat er gebeurt tijdens de HIFU therapie is dat er via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid worden afgegeven. De energiepulsen van de HIFU behandeling ‘raken’ hierbij drie lagen in de huid: de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Het weefsel in deze lagen wordt verwarmt met thermische energie die compleet veilig is. aNewSkin garandeert dat deze HIFU behandeling het huidoppervlak niet beschadigd.

Het effect van de HIFU is dat de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. De huid wordt zo langzaam gelift en een langdurig effect ontstaat. Het resultaat enkele maanden na de behandeling is een verbeterde huidconditie en een strakkere huid met een verjongend en fris aspect is duidelijk zichtbaar.

De ultrasound behandeling bij aNewSkin

Bij aNewSkin betaal je een scherpe prijs voor deze geavanceerde ultrasound therapie. Eén behandeling is al voldoende om het huidveranderingsproces op gang te brengen. Na de eerste behandeling zal je dus ook al resultaat zien. Het beste resultaat is echter zichtbaar na zo’n 2 à 3 maanden, tot zelfs na 6 maanden. Dit heeft te maken met het feit dat we de natuurlijke aanmaak van collageen extra geactiveerd hebben. Jouw eigen huid doet dus het werk. Een herhaalbehandeling of kuren zijn niet nodig maar wel zullen wij een controleafspraak plannen om te kijken of alles naar wens verloopt.

Apparatuur van kwaliteit

Voor onze ultrasound behandelingen gebruiken we apparatuur van een zeer hoge kwaliteit die voldoet aan de meest hoge eisen en die door de meest strenge gezondheidsautoriteiten is goedgekeurd. De behandeling om met ultrasound collageen aan te maken, is veilig en de enige niet-invasieve behandeling die goedgekeurd is. Het grote voordeel van met ultrasound collageen aanmaken, is het feit dat het huidoppervlak niet beschadigd wordt. Door de energiepulsen wordt de collageenproductie aangewakkerd en op actief gezet. Dit merk je tot wel 6 maanden na de behandeling, omdat je dan nog steeds verbeteringen kunt zien.

Maak direct een afspraak

Ben jij geïnteresseerd in wat aNewSkin voor jou kan betekenen en ben je al een tijdje op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Groesbeek of omgeving om jou te helpen om met ultrasound collageen aan te maken? De nodige ervaringen heeft aNewSkin wel, we hebben al vele klanten vóór jou erg blij gemaakt met het verbluffende resultaat van deze behandeling. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we leggen je graag uit hoe het werkt en wat jouw opties zijn bij specifieke wensen.