Schoonheidssalon Groesbeek

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde schoonheidssalon in huid verbeterende therapieën? Dan ben je bij aNewSkin aan het juiste adres. Onze schoonheidssalon in Groesbeek opent haar deuren voor iedereen die goed in zijn of haar vel wil zitten en tevreden wil zijn met het eigen lichaam. Wij zijn ervan overtuigt dat je zo mooi bent als dat je je voelt. Als jij je stoort aan fijne lijntjes, rimpels, een oneffen huid of littekens, dan kun je bij ons terecht. Als huidexpert helpen wij jou graag met een behandeling afgestemd op jouw wensen. Bekijk gerust onze website en vind de behandeling die bij jouw wensen past!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je kunt bij aNewSkin terecht wanneer jij iets aan je huid wilt laten verbeteren of verjongen. Dit doen we geheel op dermatologische en esthetische wijze. aNewSkin helpt jou om je huid weer te omarmen. Bij ons kun jij die grove rimpels in je gezicht laten vervagen of voor een gehele facelift gaan zonder dat hier botox en naalden aan te pas komen. We kunnen je acne aanzienlijk verminderen of je van jouw pigmentvlekken af helpen met lasertherapie. De specialisten van aNewSkin zijn gespecialiseerd in:

  • Peelings
  • Fractional Laser (huidverbetering)
  • Ultraformer HIFU facelifting
  • SHR ontharing

Dit zijn allemaal zeer verfijnde technieken waar geavanceerde apparatuur van een uiterst hoge kwaliteit bij komt kijken. aNewSkin beschikt over alle juiste apparatuur en de benodigde certificaten om jou goed te kunnen helpen met bovengenoemde behandelingen. Daarnaast kun je bij onze schoonheidssalon in Groesbeek terecht voor de volgende behandelingen:

  • Acné behandelingen
  • Thermage verjongen
  • Laser Tatoeage verwijderen
  • Lipo Therapie
  • Behandelingen tegen haaruitval
  • Q-switched Nd: YAG laser

Over aNewSkin

aNewSkin is een huidkliniek waar jij met diverse behandelingen naar wens geholpen wordt met verjonging en verbetering van de huid. Eigenaresse Luding Coenen heeft zich middels diverse opleidingen, trainingen en het verwerven van kennis van bestaande theorieën en de verworven expertise van de huid, weten te specialiseren in diverse huidbehandelingen. Gebaseerd op een ruime ervaring in de praktijk kan Luding je altijd van een professionele behandeling voorzien die de kwaliteit en uitstraling van jouw huid verbeteren.

Kies je behandeling en maak een afspraak!

Ben jij geïnteresseerd in wat aNewSkin voor jou kan betekenen en ben je al een tijdje op zoek naar een schoonheidssalon in Groesbeek of omgeving om jou met een specifieke behandeling te helpen? Als de behandeling die jij graag wilt ondergaan bij het behandelingenoverzicht van aNewSkin staat, neem dan gerust contact op voor een (vrijblijvende) afspraak. Vraag gerust naar de mogelijkheden, we leggen je graag uit hoe het werkt en wat jouw opties zijn bij specifieke wensen. aNewSkin is te bereiken via [email protected] en (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707.