TCA Peeling

Wilt u graag een TCA Peeling ondergaan? Daarvoor bent u bij A New Skin geheel aan het juiste adres. Wij helpen u van harte verder! Met een TCA Peeling wordt de huidstructuur verbetert, egaliseert de kleur van uw huid en oneffenheden worden vermindert! Een TCA Peeling staat voor Trichloorazijnzuur en is een chemische peeling. Deze is geschikt voor alle huidtypes. Ook wanneer u bijvoorbeeld last heeft van pigmentvlekken, een rokershuid, zwangerschapsmaskers of littekens door acne. Wij van A New Skin adviseren u om de peelings in een kuurvorm af te nemen voor het mooie resultaat. Wat dit is? Een frisse en jongere uitstraling van de huid! Het prettige aan de TCA Peeling is dat deze zowel preventief als probleemoplossend werkt. Dus ook wanneer u al ‘problemen’ met de huid ervaart, kan de Peeling toegepast worden. U kunt de Peeling ook toepassen op uw hals, decolleté en uw handen!

Voordelen van een TCA Peeling

Bent u benieuwd naar de voordelen van een TCA Peeling bij A New Skin? Wij vertellen het u graag! Bekijk gerust onderstaand rijtje maar eens;

  • U krijgt een frissere en jongere uitstraling van de huid
  • Onze TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypen; zo ook die van u!
  • Uw huidstructuur wordt verbeterd en de poriën worden verfijnd
  • Ook de conditie van uw huid ondergaat een verbetering!
  • Heeft u fijne lijntjes en rimpels? Na de Peeling zijn die nauwelijks nog zichtbaar!
  • Heeft u last van pigmentvlekken, een rokershuid of zwangerschapsmaskers? De TCA Peeling verhelpt deze problemen!

Naast bovengenoemde voordelen geniet u bij A New Skin van nóg een uniek voordeel. Wij werken namelijk met apparatuur van zeer hoge kwaliteit die door geen enkele andere aanbieder wordt gebruikt. Met onze apparatuur wordt uw huid nóg beter behandeld. U krijgt hierdoor het meest gewenste resultaat en wandelt naar buiten met een geweldig mooie huid! Wij helpen u graag weer te gaan stralen!

Afspraak maken?

Wilt u graag een TCA Peeling ondergaan bij A New Skin? U bent van harte welkom. Maak gerust een afspraak. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Direct bellen: (+31) 6 2030 6759 Prijs aanvragen
Direct bellen: (+31) 6 2030 6759