TCA Peeling

Wilt u graag een TCA Peeling ondergaan? Daarvoor bent u bij aNew Skin geheel aan het juiste adres. Onze deskundige en ervaren specialisten helpen u van harte verder! Met een TCA Peeling wordt de huidstructuur verbetert, egaliseert de kleur van uw huid en worden oneffenheden verminderd! Een TCA Peeling staat voor Trichloorazijnzuur en is een chemische peeling. Deze is geschikt voor alle huidtypes. Ook wanneer u bijvoorbeeld last heeft van pigmentvlekken, een rokershuid, zwangerschapsmaskers of littekens door acne. Wij van aNew Skin adviseren u om de peelings in een kuurvorm af te nemen voor het mooie resultaat. Wat dit is? Een frisse en jongere uitstraling van de huid! Het prettige aan de TCA Peeling is dat deze zowel preventief als probleemoplossend werkt. Dus ook wanneer u al ‘problemen’ met de huid ervaart, kan de Peeling toegepast worden. U kunt de Peeling ook toepassen op uw hals, decolleté en uw handen!

 

Voordelen van een TCA Peeling

Bent u benieuwd naar de voordelen van een TCA Peeling bij aNew Skin? Wij vertellen het u graag! Bekijk gerust onderstaand rijtje maar eens;

  • U krijgt een frissere en jongere uitstraling van de huid
  • Onze TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypen; zo ook die van u!
  • Uw huidstructuur wordt verbeterd en de poriën worden verfijnd
  • Ook de conditie van uw huid ondergaat een verbetering!
  • Heeft u fijne lijntjes en rimpels? Na de Peeling zijn die nauwelijks nog zichtbaar
  • Heeft u last van pigmentvlekken, een rokershuid of zwangerschapsmaskers? De TCA Peeling verhelpt deze problemen!

Naast bovengenoemde voordelen geniet u bij aNew Skin van nóg een uniek voordeel. Wij werken namelijk met apparatuur van zeer hoge kwaliteit die door geen enkele andere aanbieder wordt gebruikt. Met onze apparatuur wordt uw huid nóg beter behandeld. U krijgt hierdoor het meest gewenste resultaat en u wandelt naar buiten met een geweldig mooie huid! Wij helpen u graag weer te gaan stralen!

 

De behandeling en nazorg

Een TCA Peeling neemt zo’n 20 minuten in beslag en kan om de 2 a 4 weken herhaald worden. Gedurende de behandeling is het normaal om een branderig, warm en trekkerig gevoel te ervaren. Dit is een teken dat de behandeling goed werkt. Na de peeling wordt uw huid met een crème behandeld. Dit is de zogeheten Post Peel Mask die ervoor zorgt dat de pijn verminderd en ontstekingen van de huid helpt voorkomen.

Na de TCA Peeling zal uw huid wat rood en licht gezwollen zijn. Ook voelt de huid vaak wat trekkerig aan. Dit is een normale huidreactie na de behandeling. Een dag na de peeling zal uw huid ‘barsten’ en kan uw huid schilferig zijn en zal u hoogstwaarschijnlijk gaan vervellen. Ook daarna zal de huid nog wat droog en schilferig zijn, terwijl de nieuwe huid aangemaakt wordt. Het is belangrijk om in deze periode, die tot zo’n 7 dagen kan aanhouden, niet aan de huid te komen. In totaal 2 weken zou uw huid geheel hersteld moeten zijn

Een goede nazorg is van groot belang bij deze behandeling. Wij adviseren dan ook dat u na de behandeling voor een periode van minimaal 4 weken uw gezicht meerdere malen per dag insmeert met een zonnebrandcrème, met een minimale factor van 30 SPF. Een dagcrème met een SPF-factor is hierbij niet voldoende. De afkorting SPF staat voor Solar Power Factor.

 

Ons advies

Het welzijn van uw huid staat bij ons voorop. Wij zullen u dan ook altijd voorzien van deskundig advies om uw huid op de juiste manier te laten helen. Wij raden ten sterkste af om tot zeker 4 weken na de TCA Peeling een bezoek te brengen aan de zonnebank. Ook is het van groot belang dat u uw huid 4 tot 6 weken voor én na de behandeling zo min mogelijk blootstelt aan de zon. Op de dag van de behandeling tot zeker 48-uur erna adviseren wij u om geen make-up te dragen. Dit alles helpt om de huid te laten rusten waardoor de huid beter kan helen.

Heeft u last van een trekkerige huid? Dan kunt u een zuivere, voedende en hydraterende crème gebruiken om de huid mee in te smeren. Wij raden hierbij altijd een neutrale crème of zalf aan zonder parfum, zoals Vaseline.

 

Afspraak maken?

Wilt u graag een TCA Peeling ondergaan bij aNew Skin? Dan bent u van harte welkom in onze huidkliniek. Maak gerust een afspraak. Voor aanvullende informatie of voor antwoord op al uw vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.