Ultrasound behandeling gezicht

Voor een jonger voorkomen met minder fijne lijntjes en rimpels in je gezicht hoef je zeker niet direct naar de botox of de plastische chirurgie te grijpen zoals we die kennen. Er bestaan meer behandelingen die jouw huid aanzienlijk kunnen verjongen zonder je huid te beschadigen en zonder het gebruik van naalden of operatie. Bij aNewSkin kun je terecht voor een ultrasound behandeling van het gezicht. Het geheim achter deze behandeling is de techniek om de eigen regeneratie reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften. Door de productie van collageen door middel van geluidsgolven harder te activeren, werkt jouw huid van binnenuit aan een strakkere, frisse huid.
 

Hoe werkt dat dan precies?

Een ultrasound behandeling voor het gezicht werkt met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). HIFU stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen – tot in dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. De ultrasound behandeling van het gezicht is uniek, omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Het werkt als het ware als een echo. De specialist kan precies op een beeldscherm zien hoe de huidlagen op elkaar liggen en waar verbetering mogelijk is.

Met uiterst geavanceerde apparatuur van een zeer hoge kwaliteit voeren wij deze behandeling uit bij klanten die graag een jonger en frisser voorkomen willen hebben, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. Bij de ultrasound behandeling (gezicht) zie je direct verandering, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten.
 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het zal je wellicht verbazen, maar in principe heb je maar één enkele behandeling nodig. Het effect blijft een jaar zichtbaar en dit kan nog langer zijn. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de aanmaak van lichaamseigen collageen en de reactie op de ultrasound energie, hebben sommige mensen baat een tweede behandeling. Natuurlijk blijft jouw huid verouderen, dus vervolgbehandelingen kunnen bijdragen in de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.
 

Zelf de ultrasound behandeling ondergaan?

Heb je interesse in een ultrasound behandeling van je gezicht en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Als je zelf graag een behandeling wilt ondergaan bij aNewSkin, neem dan zeker contact met ons op. Wij vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn en wat je allemaal kunt laten aanpakken. Wil jij van je kraaienpootjes af? Liever je wenkbrauwen laten liften? Of wil jij je hals en kaaklijn laten verstrakken? Het kan allemaal met de ultrasound behandeling.

We hebben al velen klanten vóór jou erg blij gemaakt met het verbluffende resultaat van deze behandeling. Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected] of te bellen naar (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707.