Ultrasound behandeling

Wil jij graag direct na de behandeling resultaat zien en er zelfs wat jaartjes jonger uitzien? Dat kan met onze ultrasound behandeling. aNewSkin biedt je een lifting ultrasound behandeling aan waarmee jij binnen 20-40 minuten de rimpels en lijntjes op jouw gezicht zichtbaar kan laten vervagen. Ook nog eens vrijwel pijnloos!

Hoe werkt dat dan?

Een ultrasound behandeling werkt met hoog intensieve, gefocuste ultrasound (HIFU). HIFU stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen – tot in dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. De ultrasound behandeling is uniek, omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Het werkt als het ware als een echo. De specialist kan precies op een beeldscherm zien hoe de huidlagen op elkaar liggen en waar verbetering mogelijk is.

Met uiterst geavanceerde apparatuur van een zeer hoge kwaliteit voeren wij deze behandeling uit bij mensen die graag een jonger en frisser voorkomen willen hebben, maar dan het liefst zonder snijden en zonder hersteltijd doen. Bij de ultrasound behandeling zie je direct verandering, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten.

Is de ultrasound behandeling veilig?

Ja, de ultrasound behandeling is veilig en de enige niet-invasieve behandeling die door de meest strenge gezondheidsautoriteiten is goedgekeurd. Ultrasound wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt; klinische studies en meer dan 500.000 behandelingen over de hele wereld tonen dat aan. In principe kan de behandeling op iedereen toegepast worden. De beste kandidaten voor een ultrasound behandeling zijn de mensen met: vage kaaklijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, een dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën. Hier zal het beste resultaat bij behaalt kunnen worden.

De zones die we goed kunnen behandelen met ultrasound:

  • Kin/ kaaklijn
  • Kraaienpootjes
  • Hals
  • Decolleté
  • Wenkbrauwen/ Oogleden
  • Wangen en voorhoofd

Neem gerust contact op

aNewSkin is een huidkliniek waar jij met diverse behandelingen naar wens geholpen wordt met verjonging en verbetering van de huid als doel. Bij interesse in een facelift zonder operatie zit je bij aNewSkin absoluut goed. Wij werken voor de HIFU facelift met apparatuur van een zeer hoge kwaliteit, waar tot nu toe in geen enkele andere kliniek nog mee gewerkt wordt. Om een afspraak te maken voor één van onze behandelingen kun je contact met ons opnemen. Bij vragen mag je ook altijd mailen naar [email protected] of bellen naar (+31) 6 2030 6759 / (+31) 24 397 3707. aNewSkin helpt jou graag aan een jongere en frissere huid!